Gratis overstappen op Windows 10 kan nog tot 29 juli 2016

Ga jij ook gratis overstappen op Windows 10?

Gratis overstappen op Windows 10

Gratis overstappen op Windows 10

Advies van ComputerZorg: stap zo snel mogelijk gratis over op Windows 10

Ga jij ook gratis overstappen op Windows 10 of ben je al overgestapt naar het nieuwste besturingssysteem van Microsoft? Als er geen dwingende redenen zijn om te blijven hangen bij 7 of 8, stap dan zo snel mogelijk over. De meeste kinderziektes zijn eruit en alle investeringen van Microsoft gaan de komende maanden naar het nieuwste besturingssysteem, niet meer naar de voorgangers!

Pas op voor oplichting als je moet betalen voor Windows 10

Vraagt iemand aan jou om te betalen controleer dan goed of je niet opgelicht wordt, want zoals gezegd de upgrade is in de meeste gevallen gratis. Er zijn op dit moment oplichters(bendes) actief die proberen je te verleiden om te betalen voor de nieuwste versie. Informeer altijd eerst bij Microsoft of bij jouw pc-specialist om te onderzoeken of je recht hebt op een gratis versie. Ben je slachtoffer van oplichting, schakel dan de politie in.

Oplichters zijn te herkennen doordat je ze niet kent šŸ˜‰ en geld van je willen via een ongebruikelijke methode, bijvoorbeeld via een website zoals sneltegoed.nl waar geld via een code moet worden overdragen aan de oplichters. Trap er niet in, wil je hulp neem dan contact op met ComputerZorg.

Hoe moet ik upgraden naar Windows 10?

Krijg je de upgrade app niet te zien? Kijk dan in het volgende support artikel van Microsoft: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/3081048

Andere vragen over Windows 10: http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-10/upgrade-to-windows-10-faq

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *