14 maart 2016

Whitelabel computerhulp

ComputerZorg is dé organisatie als het gaat om dagelijkse computerhulp aan consumenten en bedrijven via onze helpdesk en remote support. De medewerkers van ComputerZorg komen via alle mogelijke kanalen bij duizenden eindgebruikers over de digitale vloer.

Partner worden?De samenwerking met partners en opdrachtgevers loopt uiteen van het verzorgen van een telefonische helpdesk voor een specifiek (software)product tot het bieden van een compleet dienstenscala met kortingen aan de achterban van de partner.

Wilt u ComputerZorg diensten aanbieden aan uw achterban of clientèle, neem dan contact met ons op.

ComputerZorgNeherkade 1, 2521 VA ‘s-Gravenhage

E klantenservice@computerzorg.nl
T +31 (0)70 – 3367908

Een greep uit onze partners

DSD
ComputerZorg helpt klanten van DSD – Digital Software Distribution met installatie van het antivirus-pakket Avast.

Microsoft
Als partner van Microsoft verzorgt ComputerZorg remote support voor Windows- en Office-producten.

Ziggo
Ziggo verwijst regelmatig klanten door naar ComputerZorg voor service op afstand. Ziggo klanten bellen hiervoor de helpdesk van ComputerZorg via 0900 – 6789 000 (80cpm).

Dell
ComputerZorg verzorgt telefonische computerhulp voor Dell-klanten die software-problemen hebben op hun computer. Dell klanten bellen hiervoor de helpdesk van ComputerZorg via 0900 – 6789 000 (80cpm).

Helpdesknummer.nl
Op www.helpdesknummer.nl kunnen bezoekers van ComputerZorg.nl zoeken naar het telefoonnummer van de fabrikant van hun apparaat of software waar zij hulp bij nodig hebben

Aanbiedercheck
ComputerZorg verwijst klanten naar www.aanbiedercheck.nl voor een voordelig aanbod om over te stappen naar een alternatieve internet-aanbieder.