20 maart 2016

Nationale Computer Hulplijn 0900 – 6789 000

Bel nu 0900 – 6789 000 (80cpm) zodat u snel weer zorgeloos kunt genieten van uw computer, uw computer is onze zorg. De Nationale Computer Hulplijn is uw persoonlijke helpdesk waar u zonder wachttijd direct en persoonlijk wordt geholpen met uw computerproblemen.

Betrouwbaar en veilig
Dagelijks vertrouwen honderden klanten hun computerprobleem toe aan ComputerZorg. Via onze beveiligde verbinding met behulp van teamviewer loopt u geen risico.

Garantie: Niet goed geld terug
Hebben we u niet naar tevredenheid kunnen helpen? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.
Wat vinden anderen van ComputerZorg?Bekijk onze onafhankelijke reviews via Trustpilot

Keurmerk voor zekerheid
Om computergebruikers direct verder te helpen bij computerproblemen heeft ComputerZorg deskundige en behulpzame medewerkers die persoonlijk telefonisch hulp bieden. ComputerZorg verzorgt onder andere ondersteuning voor alle Microsoft consumentensoftware, en mag daarom ook het Microsoft Partner label voeren.

Geen moeilijke taal
De Computer Hulplijn geeft ondersteuning op een begrijpelijke manier zonder jargon of technisch taalgebruik, onze medewerkers spreken digitaal op uw niveau. Heeft u geen affiniteit met de apparatuur dan passen wij ons taalgebruik aan zodat u kunt volgen wat er gebeurt en hoe we het oplossen. Uitermate geschikt als u nog niet heel lang met de computer & internet werkt of gewoon als u uw kostbare tijd liever aan andere dingen besteedt.

Alle computerproblemen 
Windows 7, Windows 8, Windows 10, Apple OSX Yosemite, iOS7, iOS8, Android
Hulp bij foutmeldingen
Hulp bij problemen met allerhande digitale randapparatuur
Hulp bij internet en e-mail problemen
Vragen over het gebruik van Microsoft Office 2010/2013/365
Advies over internet/wifi/3g/4g
Een probleem met diverse hardware en/ of software

Voordeel
De kosten voor het nummer 0900 – 6789 000 bedragen 80 cent per minuut. Als u zich inschrijft voor een ComputerZorg abonnement kunt u bellen tegen gereduceerd tarief in plaats van 80cpm. Aanmelden kan via 070 – 3367908.

De helpdesk van uw computerfabrikant
Diverse computerfabrikanten hebben hun eigen helpdesk. Mocht u geen gebruik willen maken van de voordelen van de Nationale Computer Hulplijn boven deze helpdesks, dan kunt u naar de helpdesks van deze bedrijven zelf uitwijken. Klik hier voor een overzicht op de website www.helpdesknummer.nl.

Algemene voorwaarden
ComputerZorg hanteert als basis voor haar voorwaarden de algemene voorwaarden die ook de voormalige geschillencommissie hanteert (pagina 1-6). Deze Algemene Voorwaarden van de NVI-Branchevereniging Betaalde Content zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juli 2009. Pagina 7&8 van de voorwaarden zijn specifiek voor de dienstverlening van ComputerZorg, en maken geen onderdeel uit van de NI-voorwaarden.
Klik hieronder op de link om de Algemene Voorwaarden te downloaden.
Algemene Voorwaarden