Gratis upgraden naar Windows 10 in 2017

Na de deadline nog gratis upgraden naar Windows 10, ja dat kan!

Gratis upgraden naar Windows 10

Gratis upgraden naar Windows 10 in 2017

Advies van ComputerZorg: stap nu alsnog over naar Windows 10

Heb jij de upgrade overgeslagen en twijfel je nu omdat je moet betalen? Er is toch nog een oplossing om gratis te upgraden naar Windows 10, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Als er geen dwingende redenen zijn om te blijven hangen bij 7 of 8, stap dan zo snel mogelijk alsnog over. De meeste kinderziektes zijn eruit en alle investeringen van Microsoft gaan de komende maanden naar het nieuwste besturingssysteem, niet meer naar de voorgangers!

Gratis upgrade via Microsoft website

Microsoft biedt in 2017 gratis een upgrade aan voor iedereen die gebruik wil maken van toegankelijkheidsopties van Windows, of je daar vervolgens ook echt gebruik van maakt wordt niet gecontroleerd.

De toegankelijkheidsopties zijn zaken zoals het vergrootglas, contrast, sneltoetsen en schermtoetsenbord. Deze opties zijn ingebouwd zodat mensen met een beperking ook op een goede manier gebruik kunnen maken van Windows. Je kunt dus een half jaar na de officiële deadline van 29 juli alsnog gratis overstappen naar Windows 10 als je van plan bent om 1 van deze gratis opties in de toekomst te gebruiken.

Hoe moet ik gratis upgraden naar Windows 10?

Waar vind je de toegang tot de gratis upgrade? Ga naar de volgende webpagina van Microsoft: https://www.microsoft.com/nl-nl/accessibility/windows10upgrade.

De upgrade werkt precies hetzelfde als de betaalde versie.

Zorg dat je een goede backup maakt van je belangrijke bestanden voordat je de upgrade begint. Upgraden is een ingrijpende actie op jouw computer, en er is altijd een klein kans dat er iets misgaat waarbij bestanden verloren kunnen gaan.

Andere vragen over Windows 10: http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-10/upgrade-to-windows-10-faq

Disclaimer
Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het voorkomen, dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is. ComputerZorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de aangeboden informatie.
 Bel de Nationale Computer Hulplijn via 0900 – 6789 000 (80cpm) voor professionele hulp!

2 thoughts on “Gratis upgraden naar Windows 10 in 2017

  • ik heb problemen met packet los op mijn computer. Heb weken lang geprobeerd samen met mijn ISP om dit probleem op te lossen maar wij komen er niet uit. Hebben jullie misschien advies of kunnen jullie mij hiermee helpen ? ik weet niet of dit valt onder computerzorg vandaar.

    • Beste Typhoon,

      Als de ISP het niet kan verhelpen, dan kunnen wij het voor je onderzoeken, maar dit is meestal een dure kwestie zonder gegarandeerd resultaat, dus kan ik eigenlijk niet adviseren. Als het niet aan de ISP ligt adviseren wij om te controleren of alle eindapparatuur dezelfde problemen ervaren en zo ja dan 1 voor 1 alle bekabeling en apparatuur uit het netwerk te halen om de angel eruit te halen, dat is meestal een behoorlijke klus en op afstand niet goed te realiseren. Zie ook onderstaande link over de mogelijke oorzaken van packet loss (engelstalig): http://www.annese.com/blog/what-causes-packet-loss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *