20 maart 2016

Computerhulp abonnement

U heeft regelmatig een computerprobleem en u wilt direct antwoord op uw vraag? Dan is het handig om een ComputerZorg abonnement af te sluiten.
Met een abonnement krijgt u toegang tot een speciaal abonnee nummer waarmee u als vaste klant voordeliger kunt bellen voor computerhulp. U krijgt direct hulp van een ICT-medewerker, waardoor u dus snel weer aan de gang kan gaan op uw computer!

Voor 15,- per jaar heeft u altijd een helpende hand op computergebied en maar liefst 37,5% korting op het adviestarief van 48,- per uur. Wilt u er verzekerd van zijn dat uw bestanden niet zomaar verloren gaan? U kunt bij ons ook een back-up abonnement nemen! Uw bestanden zijn straks veilig nadat uw computer gecrasht is of wanneer uw bestanden zomaar verloren zijn gegaan, u kunt zelf kiezen welke bestanden belangrijk zijn voor u, online backup kost 5,- per maand.

Wilt u meer weten over de tarieven van onze verschillende abonnementen en van welke voordelen u kunt gaan genieten? Bel dan voor directe aanmelding naar 070 – 3367908.