20 juni 2016

Ledenvoordeel FNV

Logo_DUN_CMYK_2007Heb jij jouw belangrijke bestanden beschermd tegen verlies? Belangrijke bestanden kun je eenvoudig beschermen met een backup zodat je niet alles kwijt bent bij een computercrash of diefstal. Speel daarom op zeker met een online back-up! Dit is nog veiliger dan een backup op een extra harddisk.

Met het online back-up programma van ComputerZorg worden al uw belangrijke bestanden (zoals word-documenten, foto’s, films of muziek) naar uw persoonlijke beveiligde online ruimte geüpload. De online opslag is versleuteld en beveiligd met persoonlijke inloggegevens.

Nu als lid van FNV krijgt u maar liefst 25% korting, zolang als u lid blijft bij de FNV.
Online Back Up van 5,00 voor maar €3,75 per maand. Bij een jaarabonnement krijgt u nog eens 1 maand extra korting!

Direct bestellen? KLIKHIER om direct het abonnement af te sluiten in webwinkel

Bang dat belangrijke bestanden verloren gaan, kies nu voor Online Backup Livedrive

Aan computers wordt vandaag de dag steeds meer informatie toevertrouwd, verlies nooit meer een belangrijk bestand met Online Backup Livedrive. Trouwfoto’s, zakelijke documenten, belangrijke e-mails… , zorg dat deze bestanden altijd veilig zijn met een backup in de cloud. Hoe betrouwbaar een computer vandaag de dag ook is, er is een kans dat de harde schijf defect raakt. Als dat gebeurt ben je een gedeelte of zelfs al je bestanden kwijt… In dit artikel zetten we in het kort enkele mogelijkheden om te backuppen voor jou op een rij.

Zelf kopiëren

Eén van de mogelijkheden is al uw informatie zelf over te kopiëren naar een externe harde schijf of USB-stick. Dat kan gewoon middels ‘Deze Computer’, u kunt dan eenvoudig tussen schijven kopiëren. Externe schijven zijn tegenwoordig niet duur meer en op deze manier kunt u tegen lage kosten toch voor een backup zorgen. Deze techniek is vooral geschikt als u niet van alles een backup nodig heeft.

Voordelen:

 • Eenvoudig want werkt met de standaard kopieerfunctie van Windows
 • Kosten zijn eenmalig (aanschaf externe schijf of USB-stick) of tot het apparaat defect raakt
 • Als je individuele bestanden wil terughalen is dat snel gedaan

Nadelen:

 • Bij brand of diefstal van jouw backupschijf of backup-usb zijn jouw bestanden definitief weg en zie je jouw bestanden nooit meer terug.

Online Backup van Livedrive

Met veilige Online Backup stuur je jouw bestanden naar het internet (de cloud) zodat er op internet altijd een kopie is van jouw bestanden waar alleen jij natuurlijk bij kunt.

Voordelen:

 • 500 GB opslag op 1 PC, extra computers kun je toevoegen voor slechts 1,- per computer.
 • Eenvoudig bestanden en documenten bekijken vanaf elk apparaat via de webbrowser.
 • 100% beveiligde opslag in een datacenter in de EU
 • Oudere revisies oproepen van bijvoorbeeld word of excel-documenten die je eerder hebt opgeslagen op de computer. (Tot 30 versies)
 • Herstel verwijderde bestanden, we bewaren verwijderde bestanden 30 dagen.
 • Direct muziek en films streamen naar je Android mobiel, Iphone of Ipad met een mooie kwaliteit.
 • Voor Android en Iphone zijn de bijbehorende Apps gratis te downloaden via de appstore
 • Geschikt voor Windows computers en Mac OSX
 • Perfecte ondersteuning van ComputerZorg
 • Eenvoudig installeren en instellen

Nadelen:

 • De eerste keer bestanden uploaden kan best lang duren
 • Periodiek terugkerende kosten

ComputerZorg adviseert een Online Backup van Livedrive, maar wat je ook kiest, zorg altijd voor een jaarlijkse controle van de instellingen.

Nu speciaal voor FNV-leden: gratis installatie t.w.v. 16,-

Via hulp op afstand installeren we voor u de nodige software. In overleg selecteren we de documentmappen waar u uw belangrijke bestanden heeft opgeslagen, hierna kunt u zelf nog extra  mappen selecteren die u veilig wilt opslaan. Het programma doet vervolgens automatisch zijn werk zonder dat je er omkijken naar hebt.

Bestanden terughalen

Wanneer een complete restore nodig is van al je data dan is daarvoor een handig programma beschikbaar om alles te downloaden wat is opgeslagen.

Een verwijderd bestand kan tot 30 dagen worden teruggehaald van de online backup.
Als je slechts 1 bestand nodig hebt dan kan dat via de persoonlijke pagina of het programma wat automatisch meedraait op je systeem. Log in met jouw op de beveiligde persoonlijke pagina en blader door alle mappen die zijn opgeslagen.

Met de speciale Iphone/Ipad of Android App is het zelfs mogelijk om muziek of films te luisteren / bekijken in een hoge kwaliteit!

Eenvoudig backups maken in the cloud

Een backup laten maken wordt met Online Backup van ComputerZorg wel heel eenvoudig! Geheel automatisch waarbij het verlies van data kleiner is dan ooit.

Wat kost het?

Nu tijdelijk voor FNV-leden slechts 3,75 per maand. Een jaarabonnement levert u nog een maand extra gratis op!

Betalings- en overige voorwaarden

 • Facturatie gaat middels automatische incasso.
 • Het abonnement is per maand opzegbaar.
 • Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren en excl. 21% BTW voor bedrijven / MKB.

Zonder risico uitproberen, probeer Online Backup gratis

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, maar wil je eerst vrijblijvend uitproberen? Vul dan onderstaand formulier in en je kunt de online backup volledig gebruiken. Wanneer je binnen 14 dagen weer opzegt, hoef je niets te betalen.

Overige vragen?

Bel naar ons informatienummer 070-3367908.